Reply To: 25.10.2008 Delta Tulcea – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 25.10.2008 Delta Tulcea – Sportul Studentesc 1-0(1-0) Reply To: 25.10.2008 Delta Tulcea – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

mkg
Member

Domnule Aaron ,
Va rog sa ma scuzati daca am fost exagerat de acid in a aprecia prestatia tatalui dumneavoastra.Intr-adevar indiferent de rezultatele avute de dansul acesta nu merita un atac personal.De aceea doresc sa intaresc scuzele mele.Nu am fost si nu voi fi un certaret si chiar imi este rusine pentru reactia mea.Nu am vrut sa atac pe nimeni.Pur si simplu nu am uitat cand Sportul pierdea meciuri jucand fara nici un jucator consacrat de banda.Bineinteles este o parere personala spusa fara rautate sau ura .
V-as ruga totusi sa postati raspicat pe acest site orice parere aveti fara sa faceti aluzii sau sa lasati fraze cu subintelesuri.
De exemplu nici acum nu stim parerea dumneavoastra…Doriti sa spuneti ca patronul Sportului Studentesc este implicat in mafia pariurilor???
In speranta ca am reusit sa arat ca nu sunt inversunat pe dumneavoastra va doresc si eu bunvenit pe site!
Nu trebuie sa ne simpatizam neaparat pe acest site.Este suficient sa ne respectam…si bineinteles sa ne spunem deschis parerile!