Reply To: Informatii despre forum

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Informatii despre forum Reply To: Informatii despre forum

#53125
webmaster
Keymaster

Desi stirile nu sunt imbucuratoare, am aflat in sfarsit care au fost problemele cu forumul si ce se va putea face pentru a rezolva situatia.

In primul rand problema: Cei care fac hosting pentru site si pentru forum au decis sa mute site-ul si forumul pe un alt server. Cica ne-ar fi anuntat in scris in prealabil, dar eu unul nu am primit nimic de la ei. In concluzie m-am trezit pe 1 iunie ca nu-mi mai merge site-ul iar cand le-am scris mi-au spus ca toate linkurile catre site sunt catre site-ul de pe serverul vechi iar fisierele au fost mutate pe site-ul nou. Am facut modificarile de rigoare si site-ul a mers OK dupa povestea asta.

Forumul: Problemele cu forumul au fost intampinate pe 7-8 iunie, cand, dintr-o data toate mesajele si userii din perioada 26 mai – 7 iunie au disparut. Motivul a fost acelasi ca si cu site-ul. Datele forumului au fost mutate pe 7 iunie de pe serverul vechi pe cel nou, numai ca “desteptii” care fac hosting pentru noi, in loc sa mute fisierul care continea toate datele de pe 7 iunie au mutat fisierul care continea datele de pe 26 mai. Cand i-am contactat prima oara au modificat fisierul si l-au inlocuit cu cel de pe 28 mai, dar tot nu l-au inlocuit cu cel de pe 7 iunie.

Concluzia: Cand i-am contactat pentru a doua oara pe cei care fac hosting, mi-au spus cu parere de rau ca ultima data cand au facut un backup la forum a fost pe 28 mai, si deci asta este ultimul fisier de date pe care-l au la dispozitie. In plus, fisierele care contineau datele din 7 iunie si care erau pe forumul vechi, in loc sa le pastreze, le-au sters si deci NU exista nici un backup al forumului de pe 7 iunie.
In concluzie tot ce a fost postat intre 28 mai si 7 iunie s-a pierdut, mesaje, useri, tot. 😡