Reply To: Informatii despre forum

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Informatii despre forum Reply To: Informatii despre forum

#53165
franz_kafka
Member

@07Ex wrote:

@cameliu wrote:

Eu cred ca roboti ce nu reuseau sa se inscrie… :D :D :D

Da, ai dreptate. Toti cei care sunt vizitatori pe site sunt roboti care nu pot sa se inscrie.

Oricum, daca forumul SS reprezinta tinta predilecta a robotilor…, tot e ceva (sa zicem pozitiv) care se poate contabiliza la activ! Forta fie cu voi! Dezintegrare totala robotilor lui Darth Vader!
Ati tarnsformat forumul intr-un loc unde asinum asinus fricat! Mi-ar fi placut si mie, revenind pentru o clipa, sa aud fredonand o melodie aparuta imediat dupa 1989, a lui Gyuri Pascu, avand parca un vers de genul: mai Vasile, nu fi bou! (fara niciun fel de aluzie, fireste, doar daca mi se numara ouale: o pretentie normala pentru un simplu cetatean), si altul care suna: Tara (a se citi clubul) arde, baba (a se citi manajerul) se piaptana (din acelasi cantec)! Dar, nimica, nimicuta!!! Bucuresti: vant, 15 de grade C, coafura rezista! Constanta: ploaie, 5 grade C, cofura rezista! Iasi: ninge, – 10 grade C, fireste, coafura rezista!

Cu deosebit respect, mai ales pentru cei care trebuie sa suporte conditia actuala a clubului si nu uitati: Forta fie cu voi! Vine robotul de instalator, trebuie sa o sterg macar virtual!!!