Reply To: 12.04.2003 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 0-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 12.04.2003 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 0-1(0-0) Reply To: 12.04.2003 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 0-1(0-0)

#53255
ion
Member

@ultrasro wrote:

Un meci de fotbal este o inlantuire de intamplari cu finalitate fericita sau trista. Am avut o prima repriza buna, in care fundasii nemteni au scos de 3-4 ori mingea de pe linia portii si au scapat de o eliminare meritata in minutul 11 cand Dinita scapase singur spre poarta adversa si a fost faultat in coltul careului de 11 m de ultimul fundas existent prin zona. Dar Salomir a dat decat cartonas galben ca sa nu-l supere pe Stefan. Negru a ratat o imensa ocazie reluand cu capul peste din 6 metru centrarea unui Mazilu deloc egoist iar repriza a doua parea ca fa fi a noastra. Dar la prima faza mai importanta in jumatatea nemteana Stancu sare la cap cu Nohai, si din saritura il loveste (zic eu involuntar) pe adversar cu cotul peste ureche. Salomir il elimina imediat si jucam 45 de minute in 10 oameni. La faza urmatoare Galamaz singur la jumatea terenului gafeaza impardonabil si paseaza mingea lui Burdujan care scapa singur cu Stanca si marcheaza. 1-0 pentru Ceahlaul la primul sut pe poarta! Continuam sa dominam apoi dar extrem de haotic incomodati vadit de antijocul nemtenilor care mai expediaza doar un sut spre poarta pana la finalul meciului. Mai avem doua ocazii imense pana la final prin Gigel Bucur care suteaza in plasa laterala singur cu portarul si prin Farmache care din 3 metri reia sub transversala de unde mingea cade pe linia portii de unde Lefter o respinge cu piciorul. Ce sa mai zic, imensul Goian a respins nu mai putin de 4 mingi de pe linia portii in acest meci, parca era Pasari Lati Lungila din povestea lui Harap Alb. Au jucat bine de la noi (mai ales in prima repriza, a doua fiind data peste cap de gafele din minutul 48 si 50) : Ciubotariu (pentru multele mingi recuperate la centrul terenului si pentru cursele periculoase de pe extrema stanga), Paduret (pentru travaliu), Farmache (pentru ca a luptat pana in ultima secunda).
Se resimte lipsa lui Lazar inca nerefacut. Balan a fost pentru porima data in lotul de 18. Stanca a jucat onorabil, fara sa gafeze in vreun fel. Galamaz a gresit fatal in minutul 50, desi jugase bine pana atunci. Nesigur a fost Negru care a incercat sa joacepe postul lui Lazar!

Eu cred ca sintem realisti…Echipa joaca prost iar exemplul lui National este elocvent.Dar asta e ! Vom ajunge in B cu o echipa probabil injumatatita si cu multi juniori si mai vorbim peste 3-4 ani de A caci probabil ca Siman va renunta…Siman din pacate greseste cind confunda fotbalul cu o afacere si isi inchipuie ca societatea romaneasca e perfecta.Sau poate ca a ajuns la concluzia ca aceasta echipa nu are valoare si atunci o lasa sa moara pe mina ei ,poate e o tactica pe care el o crede desteapta!El n-a vindut aproape nimic nu prea a scos bani ,e ceva dubios, caci el percepe echipa ca pe o afacere . Momentan ma abtin sa mai comentez dar ceva nefiresc se intimpla la echipa. Ce zici?