Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › 12.04.2003 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 0-1(0-0) › Reply To: 12.04.2003 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 0-1(0-0)
Stancu a lovit in min 46, deci a fost o eliminare corecta. Corect Galamaz a gresit la faza golului. Dar ce preteniti poti sa ai de la Mazilu, de exemplu, care cum ajungea la minge era injurat de anumite persoane, care se mai si numesc suporteri ai Sportului Studentesc. Voi cum vati simti daca ati fi in locul lui?
La televizor sa vazut ca acea mige in prima repriza trecuse de linia porti, poate ma insel eu ca am vazaut faza o singura data, dar pana una alta raman la parerea ca a fost gol. Nu le-am gasit o scuza din cauza vantului, de exemplu, au gresit mult si ai nostri, dar prea mult si arbitrajul.
“…. in prima parte a jocului, asistentul Bochis a indicat eronat doua ofsaiduri, orpind din actiune gazdele, desi mingea venea de la adversar” (PROSPORT, 14 aprilie) Asta numai este spusa de mine ci de cronicarul Prosport, daca si asta a vazut alceva… atunci inseamna ca eu sunt paranoic si nu mai am ce cauta in Regie si am sa las suporteri adevarati sa injure echipa.