Reply To: 12.04.2003 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 0-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 12.04.2003 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 0-1(0-0) Reply To: 12.04.2003 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 0-1(0-0)

#53263
07Ex
Keymaster

@ultrasro wrote:

Dar cand echipei nu-i merge jocul stiu decat sa injure jucatorii si conducerea. Ba ca nu vinde jucatori, ba ca vinde jucatorii, ba ca …..

Ai si nu ai dreptate Ovidiule!

Ai dreptate cand spui ca suporterii ar trebui sa fie alaturi de jucatori si de echipa si la bine si la rau, si ar trebui sa-i incurajeze pe jucatori in loc sa vina la stadion doar sa aplaude golurile.

Pe de alta parte, desi nu sunt de acord cu suporterii care injura jucatorii, ii inteleg. In fond sunt si ei nemultumiti ca si noi. Daca Sportul ar castiga meci de meci si din cand in cand ar pierde cate un meci la scor atunci consider ca nimeni nu ar avea dreptul sa injure proprii jucatori. Dar cand Sportul pierde meci de meci, multe din meciuri din greseli prostesti, imi vine pana si mie sa ma urc pe pereti. Drept urmare ii inteleg pe cei care se duc la stadion si-si pierd 2 ore din viata doar ca sa-i vada pe ai nostii campionii neputintei.

Sper ca miercuri sa-i batem pe Otelul si sa mai luam o gura de aer ca altfel e de rau.