Reply To: 12.04.2003 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 0-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 12.04.2003 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 0-1(0-0) Reply To: 12.04.2003 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 0-1(0-0)

#53265
Giani
Member

No comment. Din peluza, eliminarea lui Stancu a parut gratuita. Intr-adevar, in imaginile prezentate pe posturile de televiziune s-a vazut foarte clar cum Stancu a lovit cu cotul in saritura. Nici greseala lui Galamaz nu a fost provocata de vreo interventie neregulamentara a oaspetilor. Cert este ca am pierdut iar pe o multitudine de ratari si doua greseli personale penibile (eliminarea lui Stancu si eroarea lui Galamaz).

In rest… Salomir poate fi contestat ca nu a interpretat cu aceeasi masura si in meciul nostru cu FC National, cand Mitrovic a fost la fel de brutal ca si Stancu (lovind tot cu cotul in saritura pe Lazar, dar in minutul 30) – faza la care clujeanul s-a facut ca ploua, nici macar nu a oprit jocul, si la pumnul administrat de Dan Petrescu lui Paduret, cam prin minutul 55-60 (cand era inca 1-1), cand a dat numai cartonas galben. Deci, cu pensionarii a fost foarte indulgent, iar la noi a dat imediat eliminare.

Mai mult, a oprit de doua ori actiuni foarte bune ale noastre, ramanand pe directia mingii si deviind pasele, in schimb, la actiunile ofensive ale nemtenilor era foarte grijuliu si facea tot felul de tumbe ca sa nu le incurce jocul. Daca mai punem la socoteala si cele doua offside-uri semnalizate eronat de acel asistent anonim, pe pase de la adversar… nu putem spune ca arbitrii ne-au iubit foarte tare in acest meci.

Si delegarile arbitrilor sunt socante (in paranteza, numarul etapei): (3) – Salomir, (1) – Helesteanu (noroc ca l-au suspendat in etapa a treia), (5) – Lajos, (6) – Salomir (dupa ce in etapa a treia a avut grija de noi), (7) – Biro. Cine o urma in etapa a 8-a????? Pana acum, in 7 meciuri am fost (sau vom fi) arbitrati de 5 ori numai de “prieteni” care considera ca “e prea multe echipe de mitici capitalisti nenoriciti in divizia blAt. Ardelenii cei cinstiti din Bistrita nu mai au loc de miticii astia”.