Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › 16.04.2003 Sportul Studentesc – Otelul Galati 2-0(0-0) › Reply To: 16.04.2003 Sportul Studentesc – Otelul Galati 2-0(0-0)
Iar Gigel Bucur a contribuit decisiv la ambele goluri, desi nu a marcat, cred ca a fost jucatorul meciului.
La stadion am ajuns, noi doi plus Ovidiu, prin minutul 15, cand era 0-0. In acel interval, Paduret a ratat (conform spuselor lui Razvan) o ocazie mai clara decat un penalty.
Practic ai nostri au cam condus jocul in prima repriza, dar o ocazie importanta au avut galatenii. Iar in minutul 44, Gigel Bucur a fost faultat clar in suprafata de pedeapsa (un atac la picioare al unui galatean), dar Biro a indicat corner.
Primul gol a venit prin minutul 60-65, cand la o pasa spre un atacant de-al nostru (cred ca Dinita, faza fiind creata de Bucur), un galatean a scos mingea cu mana (era in 16 m). Aberant, dar conform asteptarilor, Biro a lasat jocul sa continue, in loc sa dicteze penalty, mingea a juns pe la 25 de metri, usor lateral dreapta, unde galatenii au comis un fault. Paradoxal, de data asta Biro ne-a acordat lovitura libera. A executat excelent Maxim (sut puternic, pe jos, in lateral), portarul a respins slab si cam in fata, iar Dinita a urmarit foarte bine mingea si a impins-o in poarta goala.
Apoi, galatenii au incercat un pressing pe tot terenul, inclusiv la Stanca, au mai avut o lovitura de cap destul de slaba, pe spatiul portii, scoasa de portarul nostru.
Al doilea gol a fost ceva demn de “Fotbal la Maxx” (pentru galateni): Bucur a plecat pe un contraatac pe stanga, a ajuns la marginea laterala a careului mic si a trimis mingea in fata portii, pe langa Iliuciuc, iesit sa-i inchida unghiul. Acolo se gasea Chihaia (introdus de Cezar Zamfir de cateva minute), care a trimis mingea cu calcaiul in poarta goala (ceva in genul golului inscris de Dinitza la Arad).
Au mai fost cateva faze demne de emisiunea lui Malonga, printre care un luft al lui Maxim in prima repriza merita retinut. Cred ca daca baietii ar fi intrat mai siguri pe ei, meciul s-ar fi putut termina lejer cu 4 sau 5-0, adversarul impunandu-se numai prin forta fizica, dar nu si prin vreo idee tactica sau prin tehnica indviduala a jucatorilor.
Cam atat despre meci si sper sa facem o figura frumoasa la Brasov, desi brasovenii au o echipa foarte solida si un antrenor care stie sa-si aseze jucatorii in teren.