Reply To: 19.04.2003 FC Brasov – Sportul Studentesc 3-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 19.04.2003 FC Brasov – Sportul Studentesc 3-2(1-1) Reply To: 19.04.2003 FC Brasov – Sportul Studentesc 3-2(1-1)

razvanR
Member

In sezonul trecut, in etapa a doua, la Brasov, spre sfarsitul meciului, cand era 0-0, Stanca scapa o minge printre picioare care ajunge la un adversar ce inscrie in poarta goala. Brasovul castiga cu 2-0, dup ace Sportul a avut cele mai mari ocazii.

Anul trecut, in tur, in Regie, in meciul cu FC Brasov, Stanca apara un 11m, dar dupa cateva minute, degajeaza o minge in spatele unui adversar care se trezeste singur in fata portii goale si inscrie. Brasovul castiga cu 2-1.

Ieri, imediat dupa pauza, la 1-1, Stanca scoate o minge din vinclu pe care scria gol, imediat intervine foarte bine la o centrare printre solizii atacanti brasoveni, dar peste 2 minute, la un sut slab, nu se concentreaza si scapa mingea in picioarele unui adversar care marcheaza. Urmeaza bara lui Bucur, si in loc sa fie 2-2, se face 3-1 dupa ce Stanca iese aiurea la o centrare si-l bag ape Iorga in cartea recordurilor din Brasov.

In min. 72 se face 3-2, dar in cele 20 de minute ramase n-am mai reusit sa mai inscriem, avand doar o singura ocazie prin Mazilu care nu a reluat cu capul sufficient de bine pentru a egala.

Echitabil ar fi fost ieri un rezultat de egalitate, dar am fi castigat cu siguranta daca nu ar fi existat aceste erori incredibile in momentele cheie ale mociului.

Remarc jocul constant bun al echipei in ansamblu in ultimile doua meciuri, revinimentul atacului si siguranta apararii (nu cred ca pana la sfarsitul campionatului sa mai apara gafe impardonabile ca cele de ieri)

Sportul studentesc, in ultimii 3 ani a castigat meciurile cu adevarat decisive importante pe care le-a jucat, mai ales pe final de campionat, astfel ca nu vad de ce nu s-ar intampla tot la fel si sambata.

Cat despre deplasarea de la Brasov, am mai intalnit 3 suporteri, unul din Baicoi, unul din Bucuresti aflat in week-end la munte si unul din Brasov. Sic red ca mai erau si altii printre cele cateva mii de spectatori.

In alta ordine de idei ne-am gandit pe drum ca ar fi bine ca din sezonul viitor sa trasmitem meciurile LIVE pe internet. Daca clubul nu-si trage cablu in cabine, atunci vom folosi un abonament Zapp Online si nu va fi nici o problema sa se vada si sa se auda tot ce se intampla pe stadion.