Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dan Vasile Petrescu 22.12.1967 Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

#53436
cameliu
Member

Dan Petrescu este noul antrenor al Sportului
Dan Petrescu este de azi noul antrenor al Sportului Studentesc. “Bursucul” a fost prezentat oficial de patronul clubului, Vasile Siman, care a anuntat ca tehnicianul a semnat pe patru sezoane. Obiectivul este “formarea unei echipe competitive”.

Vasile Siman, presedintele clubului, a declarat ca a fost semnat un contract pe 4 ani cu Dan Petrescu, obiectivul fiind ”formarea unei echipe competitive”. Enumerând motivele care l-au determinat sa faca aceasta alegere, Petrescu a amintit relatiile bune cu conducerea clubului, cunoasterea jucatorilor si raporturile bune cu acestia.

Petrescu a mentionat ca Sportul Studentesc este unul din putinele cluburi unde exista rabdare cu antrenorii pentru a obtine performanta. În viziunea sa, în Divizia A antrenorii sunt prea des schimbati.

”Un antrenor trebuie sa fie lasat sa lucreze trei ani de zile la o echipa si abia apoi sa i se solicite rezultate. Din aceasta cauza, Steaua Bucuresti va avea de câstigat, pe termen lung, deoarece a avut încredere în Victor Piturca”, a spus Dan Petrescu. El a precizat ca noul obiectiv al Sportului Studentesc este ”ca echipa sa joace bine si sa se formeze aici o mentalitate de invingator”. Nu vizam titlul precum Rapid si sper sa aducem câtiva jucatori pentru întarirea lotului. Dorim sa dobândim o constanta în joc, sa depasim perioada în care victoriile erau întrerupte de înfrângeri, a declarat Petrescu.

Prezent la conferinta de presa, Victor Becali, impresarul lui Dan Petrescu, a spus ca antrenorul a mai avut oferte de la Constanta, Brasov si câteva echipe de peste hotare.

În ceea ce priveste programul echipei, Petrescu a mentionat ca dupa un stagiu de pregatire la Brasov, se intentioneaza organizarea unui turneu peste hotare, probabil în Bulgaria.

16/06/2004