Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dan Vasile Petrescu 22.12.1967 Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

#53458
ovidiu
Member

“O luăm la vale”
Dan Petrescu spune că fotbalul românesc este într-un continuu regres, iar jucătorii marcanţi ai generaţiei de aur nu sînt lăsaţi să-şi facă treaba. Ideea selecţionerului Iordănescu, de a “convoca” o întrunire la Casa Fotbalului cu toţi antrenorii, preşedinţii şi doctorii din Divizia A, este binevenită în opinia lui Dan Petrescu: “Am văzut că mulţi au sărit în sus cînd au auzit. De ce nu recunoaştem că fotbalul românesc este în regres şi trebuie făcut ceva? Nimeni nu vrea să pună punctul pe «i». Ar fi bine să ne întîlnim şi să spunem: «Hai să schimbăm ceva!». Mergem toţi la Casa Fotbalului şi vedem ce e de făcut să nu o mai luăm în jos”.

“Dacă nu dăm bani, nu sîntem buni”
Antrenorul Sportului consideră că singurii care încearcă să facă ceva pentru fotbal sînt jucătorii din generaţia de aur, însă aceştia nu sînt apreciaţi de finanţatori. “Pe ei nu-i interesează munca noastră. Dacă nu dăm bani nu sîntem buni. Am demonstrat că am făcut ceva în fotbal şi trebuie să fim lăsaţi să muncim”, crede Bursucul. Referitor la echipa naţională, Petrescu spune că generaţia actuală este una valoroasă, chiar dacă rezultatele încă se lasă aşteptate. Tehnicianul echipei din Regie consideră că, în afara lui Tibi Bălan, încă doi sau trei jucători de la Sportul vor ajunge în curînd la reprezentativă. stefan.alexandru@prosport.ro

De asemenea aseara pe REALITATEA Dan Petrescu spunea ca nu exista nici o oferta pentru Gigel Bucur si ca ar dori sa il aibe in continuare in lot.

Totul e ca Siman sa scoata banii pentru reinoirea contractului – zic eu.

In schimb gsp-ul zice ca Gigel va fi ofertat in iarna de Dinamo (amanunte in topicul GIGEL BUCUR in iarna la Dinamo).

VIVA SPORTUL STUDENTESC