Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Dan Vasile Petrescu 22.12.1967 › Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967
Dan Petrescu si-a dat demisia in urma neintelegerilor cu patronul Vasile siman care nu i-a platit salariul antrenorului alb-negrilor. “Bursucul” analizeaza deja doua oferte de la echipe din Divizia A, FC Arges si Poli AEK Timisoara, si una din “B”, de la FC Vaslui.
“Domnul siman imi spunea ca sint sub contract cu Sportul si nu pot intrerupe colaborarea, dar atunci cind nu vezi nici un ban de cinci luni situatia se schimba. M-a deranjat faptul ca s-a declarat total nemultumit de situatia echipei, iar asta a pus capac. Imi pare rau doar de jucatori. Dupa ce doua zile la rind m-am intilnit cu siman pentru a rezolva situatia cu banii totusi nu s-a rezolvat nimic. in aceasta seara am luat hotarirea sa demisionez, asa ca am trimis un fax la club prin intermediul caruia mi-am prezentat oficial demisia.
Motivul este clar conform Codului Muncii si in baza contractului incheiat cu Sportul sint liber pentru ca timp de cinci luni nu am primit nici un ban”. Vasile siman a precizat cum vede el diferendul financiar: “Are de luat banii pe patru luni, nu cinci, plus ca a incasat o suma si la instalare. El este la inceput de cariera, n-are zece ani de antrenorat, si totusi era platit onorabil”, a punctat siman.
Favorit pentru inlocuirea lui Dan Petrescu este Basarab Panduru, liber de contract momentan.