Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Dan Vasile Petrescu 22.12.1967 › Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967
Nu gasesc epitet pt siman!Chiar l-am vazut ieri la Tv surizind si luindu-l la misto pe Dan Petrescu desi el era cel care trebuia sa fie luat la misto de noi cu oo si injuraturi specifice unor astfel de situatii!
Aceasta fiinta este nesimtit sadea si nu pot sa-mi doresc un cadou mai mare decit sa-l vad plecat de la Sportu ,chiar daca asta va insemna ca vom ajunge in D.Eu m-am saturat de compromisuri si minarii.Va spun f clar ca banuiesc unii jucatori de non combat instigati de Siman pt a -l face pe Danez sa renunte.In cazul in care sportul ar fi avut locul 7 cel putin +semifinala cupei Siman ar fi trebuit sa plateasca o gramada de bani + nu prea putea sa dea drumul la adevaratul schelet al echipei Ciupe Lazar Balan Bucur…A mai facut o minarie specific lui si ma astept acum ca si in urma cu doi ani sa o retrogradeze pe Soprtu sau ATENTIE sa o vinda en gros pe Sportu pt a da tunul final catre un alt oras.
Imi pare rau pt Sportu si Dan !Siman e chiar lipsit de scrupule si are mult singe rece …Mare javra domnilor ,mare de tot!!!