Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dan Vasile Petrescu 22.12.1967 Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

lucian
Member

PRO SPORT:
Desi, aseara, antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, isi prezentase oficial demisia, patronul Vasile Siman a reusit astazi sa-l convinga sa ramina pe banca tehnica a “studentilor” bucuresteni. Siman a virat pe loc in contul “Bursucullui” suma de 24.000 de dolari si i-a promis ca va aduce patru jucatori noi la echipa, iar la inceputul saptaminii viitoare va achita integral restantele financiare catre antrenorii secunzi si jucatori. “M-am intilnit cu Vasile Siman si in mare parte am rezolvat problema. Dansul mi-a dat asigurari ca imi voi primi banii”, a declarat Dan Petrescu. florin.saiu@prosport.ro

GAZETA DA CU 1000 DE COCO MAI MULT:
Şiman l-a convins pe Dan Petrescu să rămînă

Vasile Şiman, finanţatorul Sportului, a reuşit astăzi să răspundă pozitiv ultimatumului enunţat de Dan Petrescu, plătindu-i antrenorului restanţa de 25.000 de dolari. Astfel, Dan Petrescu va rămîne antrenor la echipa din Regie, după ce ieri îi trimisese antrenorului demisia sa, astăzi lipsind de la antrenamentul de dimineaţă.

ORICUM AR FI, BINE CA S-A REZOLVAT…. CUM SPER SA SE REZOLVE SI CU RESTANTELE FATA DE JUCATORI (APROPO, O FI CONDITIONAT DAN RAMANEREA DE ACHITAREA RESTANTELOR SI FATA DE JUCATORI?) … CA, VORBA AIA… IMI PARE CA SIMAN ARE MALAIUL, DACA A VIRAT PE LOC SUMA ASTA IN CONTUL BURSUCULUI