Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dan Vasile Petrescu 22.12.1967 Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

#53498
Tavi
Member

Revenit din Turcia, unde a fost invitatul lui Hagi la partida dintre Galatasaray şi Fenerbache (1-0), Dan Petrescu a condus ieri ultimul antrenament din acest an al “studenţilor”. “Rămîn la Sportul. Nu pot spune ce se va întîmpla în viitor. Poate o să mă vrea Real Madrid şi atunci ce pot să fac? Regret că am încurcat echipele care mă doreau. Ofertele lor erau mult mai bune din punct de vedere material, dar am ales să rămîn aici”, a declarat Petrescu.

Antrenorul Sportului a dezvăluit că pentru a continua în Regie “am pus nişte condiţii. În orice caz, nu am cerut să nu fie vînduţi jucători. Banii restanţi la fotbalişti vor fi achitaţi pînă pe 20 decembrie. Cînd am vrut să demisionez eram supărat şi pe cele trei înfrîngeri consecutive pe care le-am avut. Nu-mi place să pierd, sufăr mult. Am crezut atunci că atît poate Sportul şi nu pot realiza mai mult aici”.

Vrea 4 jucători din “B”

“Am perfectat un turneu de pregătire în Turcia pe perioada 20 ianuarie – 10 februarie. Acolo vom juca 5 partide amicale. După asta vom pleca în Cipru”, a declarat Dan Petrescu. Antrenorul “studenţilor” a mai spus că “în tur am monitorizat 25 de jucători din Divizia B şi vreau să cumpărăm patru dintre ei”

14 decembrie 2004