Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dan Vasile Petrescu 22.12.1967 Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

#53544
Tavi
Member

Victor Piţurcă, a declarat că este logic că antrenorul Walter Zenga va pleca de la Steaua la finalul sezonului dacă patronul Gigi Becali l-a sunat să-l întrebe ce tehnician să aducă la echipa din Ghencea.
“M-a sunat Gigi şi m-a întrebat de Dan Petrescu, de Lăcătuş, de Olăroiu şi că pe cine să pună. Eu nu l-am recomandat pe Lăcătuş. I-am spus să pună pe cine vrea, dar că Lăcătuş merită o şansă la Steaua.
Este normal să vreau ca Lăcătuş să antreneze Steaua, doar am fost colegi atâta timp. De Zenga nu am discutat nimic, pe mine pur şi simplu m-a întrebat pe cine să pună. Nu mi-a zis nimic, dar, dacă m-a întrebat, e logic că Zenga o să plece, nu?”, a spus Piţurcă.
Selecţionerului nu i s-a părut deosebit faptul că preşedintele executiv al clubului Steaua, Mihai Stoica, a bătut un suporter. “S-a dat o importanţă fantastică acestui fapt. Eu cred că în ziare ar fi trebuit ca azi să se vorbească mai mult de finala Cupei UEFA.
Ceea ce s-a întâmplat la Steaua nu mi s-a părut nimic deosebit. S-a dat prea multă importanţă… 2-3 pagini cum s-a împăcat ăla cu ăla, cum s-a pupat ăla cu ăla, e prea mult”, a menţionat Piţurcă.