Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dan Vasile Petrescu 22.12.1967 Reply To: Dan Vasile Petrescu 22.12.1967

#53759
07Ex
Keymaster

Dan Petrescu e Super Dan din nou!

Dan Petrescu le-a luat banii rusilor! Un bonus de milion de euro avea promis pentru promovarea in prima liga! A reusit-o duminica! Kuban se va bate de la anul cu fortele Rusiei. Nu se stie daca cu sau fara Dan Petrescu – care e gata pentru o provocare mai mare. Tot in Rusia. Nu degeaba, fanii rusi ii spun SuperDan Petrescu! Il compara cu Superman!

Petrescu a reusit sa o readuca pe Kuban in prima liga, dupa doar un an! In ultimul meci din Rusia, Kuban a batut-o pe Sochi cu 1-0. Cu 4 etape inainte de final, Kuban e pe primul loc. Mai poate pica pe doi, dar si asa Petrescu promoveaza.

“Cred ca daca castigam acest campionat este o realziare pe care o tin acolo strans, la fel ca si castigarea tiltului cu Unirea”, a spus Dan Petrescu in exclusivitate pentru http://www.sport.ro.

Petrescu i-a pus pe jar pe sefii de la Kuban. Anunta ca va ramane in Rusia… dar la iarna se va decide daca tot la Kuban sau merge la o echipa mai mare.

Dupa promovare, Petrescu a petrecut alaturi de jucatori in vestiar! A facut baie in sampanie si a fost aclamat la scena deschisa.