Reply To: 03.05.2003 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 03.05.2003 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 2-0(1-0) Reply To: 03.05.2003 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

#53823
ultrasro
Member

In prima repriza Craiova a avut 3 ocazii de gol iar noi doua. Ocazie imensa ei in minutul 1 cand Vigariu trimite pe langa cu capul de la 6 m. Ei au primit cam 10-15 % cadou pentru gazde din partea lui Balaj care le-a facut ofranda o multime de lovituri libere din preajma careului nostru. Plus modul aberant in care a decis sa acorde o lovitura libera indirecta de la 16 m de poarta central in minutul 40 cand Badea a marcat la repetarea fantezista a loviturii. Atunci Dauda a sutat puternic la poarta iar arbitrul a dictat indirecta pentru incercarea timida a lui Rusu de a interveni asupra lui “King Kong” Dauda.
Au marcat ei si repriza a doua am incercat sa-i surprindem pe contraatac. Fara Dinita insa e mai greu. Chihaia se lupta 60 de minute cu Dauda si castiga prima minge in minutul 50 dar arbitrul dicteaza fault in atac. Apoi il mai pacaleste odata pe ivorian dar centrarea lui pentru Dinita nu ajunge la destinatie. Eroare lui Negru (sau ghinion) care s-a impiedicat in mingea ricosata din Mc Breen a dus la centrarea din care Lutu a marcat pe contraatac. Dupa intrarea lui Dinita si Mazilu avem circa 25 de minute in care norocul a luat in brate echipa Craiovei in mod incredibil.

1. Sut puternic de la 16 m, in bara din stanga, trimis de Mazilu.
2. Cap Dinita din 6 metri de langa bara din stanga care iese pe langa stergand bara din dreapta lui Guso.
3. Sut Dinita din 10 metri lateral stanga respins pe linia portii de Guso, iar Bucur aflat la 3 metri de poarta este trantit jos in momentul in care voie sa puna latul la minge spre a o trimite in plasa. Arbitrul inchide ochii incredibil iar mingea respinsa la 16 m este sutata puternic peste de Irimia.
4. Voleu Mazilu din 8 metri lateral dreapta, toata lumea vede balonul in plasa dar mingea loveste incredibil doar plasa laterala.
5. Mazilu ,din 7 metri, cu spatele la poarta reia mingea pe spate dar balonul se scurge pe langa bara din dreapta.

Am fost 7 suporteri la meci : cei 5 din Drobeta T. Severin (salve), Sergiu din Vulcan si cu mine.

A existat un moment psihologic la bara lui Mazilu ca si in minutul 77 cand trebuia sa beneficiem de un 11m atunci camd Bucur a fost faultat la 4 m de poarta!

Rusine domnule Balaj!

Echipa are ,zic eu, forta psihica, fizica si tactica sa castige 3 puncte din deplasare si sa obtina cel putin 2 victorii acasa in aceste 5 meciuri ramase de jucat!