Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › 07.05.2003 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti 5-6(1-3) › Reply To: 07.05.2003 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti 5-6(1-3)
ciudat meci….l-am vazut la televizor….
cezarica a plusat…si a pierdut…din min 70 am jucat cu 5 atacanti…
linia de fund a fost…ce sa mai zic….”penibil” ar fi un compliment … cind iei 6 goluri in 75 de min…ce sa iii mai reproseji lui chivulete…care intre altele fie spus..a fost ok…singura chestie discutabila a fost golul anulat pe motiv de fault la portar…cu toate ca mazilu nu a avut contact cu portarul, l-a impins pe fundas sa colideze cu propriul portar…deh…altfel, la golul anulat al lui dinita a fost offside.
ce sa mai zicem…m-a cam dezumflat…nu pentru ca am pierdut…ci pentru ca asta a fost un meci care a aratat ca nu prea avem ce cauta in A. Tineti cont ca dinamo nu ajucat nimic in meciul asta!…au cistigat pentru ca tactica lui cezarica le-a dat lui barcauan si danciulescu spatii de manevra in care putea ateriza un jumbo. In rest dinamo au fost zero si la mijloc si in aparare…..necazul e ca noi am fost si mai rau
concluzie…meci de maidan…(nu numai prin prisma scorului)…preluari in 5m….ocazional biliard….gafe de generic la emisiunile de sport….
o sa imi cumpar ceas desteptator pentru la toamna…
chestia cu blatul nici nu o comentez…daca a fost …baietii nu stiau nimic de asta…s-a vazut ca chiar au vrut…dar de vrut vrea toata lumea…sint putini cei care mai si pot…