Reply To: 10.05.2003 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 3-2(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 10.05.2003 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 3-2(2-0) Reply To: 10.05.2003 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 3-2(2-0)

#53914
ion
Member

@ultrasro wrote:

In legatura cu incidentul din minutul 10 cand jandarmii ne-au confiscat trompetele cu gaz si ne-au interzis sa facem poze, reporterul ProSport Viorel Tudorache a spus in ziarul de azi ca jandarmii au intervenit cu mijloace specifice ca sa potoleasca cei 10 suporteri beti ai Sportului. Foarte interesant domnule reporter, macar puteai sa vii la pauza sa ne intrebi ce motiv am avut sa strigam ca Sadam Husein s-a refugiat la Ploiesti in persoana lui patronului Astrei. Au fost sicane permanente din partea unor gazde extrem de inventive in a scoate oamenii din sarite.

Dupa pauza in urma negocierilor cu organizatorii Razvan a primit dreptul de a face poze pe stadion. Cate marinimie! Incredibil!

Astia de la prosport intotdeauna au fost niste tipi lipsiti de caracter,scriu doar in functie de interese si de banii primiti drept spaga de la conducatorii de club.Sint niste mizerabili si publica doar pentru cei bogati…Nu am vazut sa scrie ceva mai dur si insistent despre hotiile de la noi din fotbal ci doar citeva rinduri din cind in cind si care suna mai degraba a santaj!”Daca nu dai o sa vezi” cam asa se intimpla vezi cazul gimnasticii si a altor oameni de sport care nu sau lasat santajati sau care nu au spaga!Repet niste mizerabili si totusi sa adaug ticalosi!