Reply To: 10.05.2003 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 3-2(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 10.05.2003 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 3-2(2-0) Reply To: 10.05.2003 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 3-2(2-0)

#53917
Giani
Member

Toata tara a vazut, prin intermediul TVR1 (si apoi, in reluare, duminica dimineata la ora 5, pe TVR international), un meci frumos si dinamic, condimentat de erorile monumentale ale fundasilor nostri, cu rezultatul viciat grav de arbitrul Serea. Ma refer la faza din minutul 87, cand Dinita a fost faultat clar in suprafata de pedeapsa si a primit cel de-al patrulea cartonas galben din acest campioblat. Toata lumea a vazut faza, numai reporterul proscrot (al carui nume nici macar nu merita mentionat) nu, este demna de citit cronica din Gazeta Sporturilor, in care se spune foarte clar: trebuia dictat 11 metri. Asa vom juca meciul decisiv, cu Bacaul, fara cel mai eficient atacant. Reporterul proscrot scrie (ma rog, un fel a spune asta, cred ca sportul in cauza ii este complet strain) ca Dinita a “jucat teatru” si ca a meritat sanctiunea. Atunci Costescu ce ar fi meritat la acea simulare????

Pana si prietena mea, total straina de fotbal, a vazut faultul si m-a intrebat daca nu cumva trebuia sa ni se acorde lovitura libera. Articolul din Gazeta m-a edificat! Meritam acel penalty, si prin urmare, este al doilea punct refuzat de hotii unsi de grigoresc.

Dragomir!!! dedicatie muzicala.