Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › 10.05.2003 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 3-2(2-0) › Reply To: 10.05.2003 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 3-2(2-0)
@Giani wrote:
De acord sa-l injuri. Dar adu tu alt sponsor, daca esti in stare. Daca nu… consider ca nimeni nu are dreptul sa judece pe cei ce incearca sa faca oarece. Cand vei fi capabil sa bagi 3 M$ pe an intr-o echipa de fotbal, cum a facut-o Siman, mai discutam. Pana atunci… asta e, am mai fost in B si chiar m-am enervat mai putin pe baza de blaturi si furturi din partea fluierasilor.
Nu mai sponsorizeaza nimeni astazi. Problema este ca eventualii investitori nu au loc de buturuga asta (ghici care). Este o situatie similara ca la Steaua lui Paunescu. Tragea Steaua in jos. Ciobanu nu mai vroia sa “sponsorizeze”. Vroia sa investeasca!
Deci nu de sponsori are Sportul nevoie, ci de investitori. Iar acum cu parere de rau nu e dispus nimeni sa o faca, pentru ca nu prea are cum (loc).
Iar chestia cu 3 milioane de parai mi se pare nebunie curata. Daca Sportul ar fi avu 3 milioane, tragea la titlu, frate, nu la baraj!