Reply To: Mircea Sandu 22.10.1952

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Mircea Sandu 22.10.1952 Reply To: Mircea Sandu 22.10.1952

#53932
franz_kafka
Member

In toata palavrageala lui Marin Condescu, nu exista decat un singur adevar rostit, si anume: SS nu mai putea fi salvata! Asa este mafia: nu uita si nu iarta pe cine ii grseste! SS a pacatuit fata de FRF si LPF prin faptul ca a jucat frumos, dar mai ales corect.
Ce nevoie avea SDR (amintiti-va de indiferenta suspecta a acestei cooperative: Becali+Rednic+Lucescu jr, ce troica minunata de parca ar fi Lenin, Stalin si cu Trotki!) de o echipa concurenta pentru cupele europene? In urma cu un sezon ii trecuse glontul pe la ureche, si Vasile Siman nu a vandut nimic, mai ales la pret de chilipir! Iar Marin Condescu trebuia rasplatit cumva pt contributia decisiva la ungerea lui capo di tutti capi! Daca era om sarac si cinstit asa cum pretinde, tb sa refuze ceea ce nu i se cuvenea! Dar ti-ai gasit verticalitate la o biata maimuta bipeda si paroasa, care si-a dus traiul numai in jungla si s-a trezit brusc, locuind in buricul targului! Culmea tupeului: dupa ce patronezi o echipa care un intreg sezon nu a fost decat o papusa gonflabila peticita la cheremul oricui, vrei sa o calugaresti la sfarsit de an competitional (ceea ce a demonstrat ca de fapt ca Liga I nu este decat un bordel).
Iar in fruntea aceste jalnice mafii se afla un individ caruia i se mai spune si…, nu-mi amintesc cuvantul, dar parca incepe cu litera N. Sa fie oare de la natarau? Sau de la nemernic? Ori si fie vorba si de unul, si de celalalt? Nu stiu…, poate ma ajuta cineva sa raspund la aceste intrebari!

PS: Ultras ro,
Chiar nu pot sa adorm, gandidu-ma cum de te-ai pacalit pe tine insuti, inregistrand discutiile pe forum despre Domnul N la foste glorii!

E trecut de miezul noptii si tot nu pot sa adorm… Oare, e vorba de natang? Ajutati-ma, va rog!