Reply To: Mircea Sandu 22.10.1952

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Mircea Sandu 22.10.1952 Reply To: Mircea Sandu 22.10.1952

#53934
franz_kafka
Member

Giani,
Sa stii ca nu esti departe de adevar…, in sensul ca intotdeauna comunismul a cooperat si s-a folosit de tot ce destabilizeaza democratia…, deci inclusiv de mafie! Nu-i de mirare sa auzim ca mafiotii de azi, oricat de mari sau de mici se pretind, sunt, de fapt, comunistii de ieri, care s-au reprofilat (au fost nevoiti sa se adapteze la realitatile istorice)!
Daca acest capo di tutti capi mioritic (fireste, pt a fi autentic, miroase a usturoi si branza, nu doar cand deschide gura, ci mai ales cand se descalta) s-a ajuns la nivel european, cred ca tb sa asteptam posteritatea sa indreptateasca SS pt nelegiurea pe care marsavii au savarsit-o impotriva sa.
Sa fie acesta capo de tutti capi, in timp ce se pregatea sa vb la forurile europene despre situatia fotbalului romanesc peste care s-a revarsat fericire si prosperitate in vremea mandatului sau? Se pare ca domnisoarele de alaturi intruchipeaza dreptatea, adevarul si alte asemenea virtuti ale fotbalului nu doar romanesc, ci mondial. Ori poate ma insel, pt ca desi ezita sa vb si sa se descalte intrucat miroase a usturoi si branza, totusi ii lipseste diplomatul… http://www.borat.tv/ms_blog/cannes.jpg