Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Valentin Ioviţă 23.01.1984 › Reply To: Valentin Ioviţă 23.01.1984
@Radu Dobrin wrote:
…ma mai intreb…de ce oare Siman nu intra pe acest forum sa ne mai lamureasca si pe noi in unele privinte…nu ca ii cerem neaparat socoteala (nu e nimeni care ii vrea capul…etc…bine…cu mici exceptii
)…dar cred ca ar fi interesant (poate si util?) sa participe la discutii din cind in cind. Asta luind in consideratie vedere marimea clubului (din toate punctele de vedere) si tonul pe care se poarta discutiile aici.
adesea m-am intrebat si eu de de aceasta tacere din partea daca nu a lui Siman macar din partea celor care mai sint din club!Nu cred ca ei nu stiu prin ce stari sufletesti trecem noi si totusi nici un semnal de la ei…e extrem de interesant sa aflam cum ne privesc ei.Sau poate ei traiesc intr-un univers paralel si nici nu stiu ca in afara echipei mai exista si alte chestii pe lumea asta!Oricum aceasta tacere e traditionala la Sportul si e clar ca nu le pasa sa-si faca suporteri…