Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Valentin Ioviţă 23.01.1984 › Reply To: Valentin Ioviţă 23.01.1984
Stati asa, cum adica “suporteri nerecunoscuti”. Ce vrea sa insemne aceasta recunostere???? Mai ramane sa cerem certificat de suporter semnat de Siman. Sau probabil ca recunoastere inseamna sa acvopere clubul transportul si biletul de intrare ale suporterilor in deplasari? Iar prin “atragere de suporteri” ce mai intelegeti? Eu am venit ca suporter la Sportul cand le-am administrat cainilor doua batalii succesive, in campionat si in Cupa, in ’84. Am inceput sa tin cu Sportul pentru ca echipa juca fotbal. Daca vin rezultatele, vor veni si suporterii. Sau prin “atragere de suporteri” intelegeti cumva ceea ce fac Nationalul si Astra?? Aia sunt suporteri??? sambata ne conduceau la 2 goluri si ne depaseau numeric, dar numai incurajarile galeriei noastre se auzeau la TV. Nici macar la golurile lor nu s-au auzit prea tare, parca erau niste matze obosite de colindat acoperisurile din vreo trei cartiere.