Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › 17.05.2003 Sportul Studentesc – FCM Bacau 0-3 (AWD) › Reply To: 17.05.2003 Sportul Studentesc – FCM Bacau 0-3 (AWD)
Teoretic Bacaul este de batut. Avantajul nostru este ca si ei au aparare slaba, iar atacul nu este extraordinar, bacau daca nu era Prunea nu cred ca ar fi putut sa scoata atatea puncte.
Meciul va fi decis de cele doua aparari, sa speram ca apararea noastra isi va aduce aminte ca anul trecut nu am pierdut prea multe puncte de greseli de fundasi ci mai mult pe cele ale portarilor, anul acesta se pare ca este invers.
Meciul asta ma va edifica daca apararea nostra a gresit asa mult in ultimele meciuri pentru ca asa a putut sau pentru ca asa a vrut sa poata. NU vreau sa ma considerati rau dar cam asta este parerea mea. Sanse mai sunt si inca destul de mari, in conjuncrura actuala se poate chiar sa scapam de baraj, totul este sa si vrea doua victorii pentru a juca un baraj si in cazul in care castigam toate meciurile se prea poate sa se intample sa scapam si de baraj.
FORZA SPORTUL!!!
AVANTI BIANCO-NERI!!!