Reply To: Imnuri pentru Sportul Studentesc

Lucione
Member

o echipa am cu ea ma mandreeesc este sportul studenteeesc
cu toti impreuna suntem gasca nebuna sportul studenteeesc
suntem cei mai vechi de aici cei mai vechi din bucuresti sportul studentesc
alb negru culorile ce le iubesti -sportul studenteeesc
si cand totul merge prost cand nimic nu are rost eu am sportul studentesc
cu moralul la pamant eu tot ma ridic si cant forta sportul studentesc
lumea zice ca-s nebun ca de ce iubesc SPORTUL STUDENTESC
dar daca nu merg in regie simt ca inebunesc sa vad sportul studentesc
astazi e zi mare zi de sarbatoare la sportul studentesc
ca e vant sau ploua ce ne pasa noua joaca sportul studentesc

linia melodica am facut-o eu si va spun ca suna exact asa cum as vrea eu sa cante galeria .. este o line care te impinge la razboi …gen ( dar nu la fel ) trec batalioane romane carpatii …
linia am facut-o ;a 6 .30 dupa ce am citit toate forumurile posibile dupa victoria cu cfr 3-0 in regie …
saptamana viitoare .. ma duc la studio sa o inregistrez o sa fac si un mini clip din poze pentru piesa si o pun pe youtube
trebuie sa mai modific la text .. e o incercare ..daca mai aveti imbunatatiri sau reclamatii .. oricum ce vedeti aici poate pare fara noima .. dar cantat suna al naibi de bine mie imi place de mor ..am vrut sa pun textul asa .. neterminat ne finisat pt ca mai astept si versuri de la voi cantat vine .. lalalalala lalalalala – sportul studentesc
lalalal lalala lalalala – sportul studentesc
text usor si linie melodica simpla sa o invatzam repede si sa nu o uitam prea curand :))
am citit posturile anterioare .. ma fratilor .. sa cantam in engleza in latina sa fluieram :))… suntem romani !!!
fac eu piesa daca o sa va placa poate o cantam daca nu … asta e macar am incercat
pt sugestii : Luc1one@yahoo.com sau tel.0765 55 00 54