Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Imnuri pentru Sportul Studentesc › Reply To: Imnuri pentru Sportul Studentesc
pai .. inaintea meciului .. si in pauza .. (daca ati fi fost pe stadion ati fi stiut ) avem muzica .. chiar si crainic ! )
deci tehnic vorbind .. sunt posibilitati ..mai trebuie sa existe si vointza
si cum la mai toate meciurile vine si Mircica Sandu .. nu da rau sa vada mai multa organizare ,,, eu ma ofer sa fac ce pot ..
astept sa vad pe cineva sa se overe cu steaguri fulare bannere …. ar fi frumos … va spun .. suntem mai multi decat cred unii si va mai spun ca suntem din ce in ce mai multi … avem nu suporteri ci admiratori oameni care apreciaza echipa dar nu vin la meciuri si nici nu posteaza .. imi aduc aminte de un taximetrist care stia clasarile sportului din 80 pana in 89 .. si loturile complete… deci sportul este o echipa iubita .. trebuie doar sa venim la stadion din cand in cand .. si noi spre deosebire de altii .. nu suntem impartiti .. sud -nord ,haldan caini rosii ,legione granata legione crangasi .. noi suntem unici si daca ar fi nocturna.. eu zic ca ar venii si mai multa lume .. 1 pentru ca e vorba de ora la care se disputa .. si doi din cauza caldurii ..