Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Imnuri pentru Sportul Studentesc › Reply To: Imnuri pentru Sportul Studentesc
pai .. am ascultat si eu piesa Laurei Stoica .. eu zic ca in primul rand .. nu are o line melodica de imn .. ceva sa cante omul la stadion ..in afara de textul “ma ridic“ cam nu vad nimic ce sar potrivii ca imn …
imnul trebuie “personalizat“ nu poti pune ca imn .. o melodie deja consacrata .. de unde nu stim ca nu e imnul echipei bere prahova din divizia judeteana a judetului covasna?
eu mai zic si ca trebuie sa o facem in asa fel incat sa ne regasim cu totii fanii SS si care o putem si canta fara probleme fara chitari sau instrumente decat cu ce avem la stadion .. o toba .. si multe voci …ceva specific stadioanelor
eu iau ca exemplu imn ul rapidului .. sau you never walk alone .. ceva ce simt suporterii sportului
gaudeamus ..unbreak my heart … deschide gropare mormantul …lambada nu au nimic in comun cu SS
noi legam echipa de niste melodii asa cum simtim noi …dar haideti sa legam melodia de echipa huh ?
( am alergat ca maricica puica toata saptamana nu am avut timp sa o fac dar saptamana care vine o fac pana sambata
poate o auzim la statie cu branestiul !)