Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Imnuri pentru Sportul Studentesc › Reply To: Imnuri pentru Sportul Studentesc
Am vazut si trait atmosfera din Banie, a fost incredibil. Imi doresc sa vad si la noi asa ceva dar pare imposibil in urmatorii 3 ani. Am verificat. Au doua imnuri, chiar trei( inlcusiv cel cu muica al lui T. Gheorghe). Incredibil ce atmosfera au creat cand s-au ridicat in picioare si au cantat imnul Craiovei.
Sunt deacord ca piesa Laurei Stoica nu are legatura cu Sportul sau cu un imn. Sper sa reusim sa facem un imn in crescendo in ritm de batalie( exemplu marseieza, nici imnul barcei nu e departe). Versurile ar trebui sa cuprinda o parte din istoria noastra si indemnuri la lupta, la victorie.
Pare comunist dar se pare ca ei s-au priceput cel mai bine la asta. Gaudeamus nu este un imn pretabil la fotbal.
Pregatesc un site unde fiecare suporter sa isi exprime in format video sustinerea fata de Sportul si regretul ca nu poate juca… Sper sa ma ajutati!