Reply To: Imnuri pentru Sportul Studentesc

Lucione
Member

@ultrasro wrote:

Lucione aici chiar ai fost putin rautacios cu Adi dar trebuie sa recunosc ca “mama mare” nu poate fi imn al suporterilor Sportului Studentesc.

Eu inca ma gandesc la ce versuri s-ar potrivi. Ar merge ceva din IF al lui Kipling cu ceva completari legate Sportul, nu credeti?

haha nu am vrut sa fiu rautacios ,, am glumit imi cer scuze adi daca te-am jignit ..dar pur si simplu mi am amintit de ghicitoarea asta ..raspunsul era MANShONUL ! inca o data scuze adi ..nu vroiam sa te ridiculizez ci doar mi -am amintit de ghicitoarea asta..
bun ,, astazi la studio .. nu am reusit sa fac piesa pentru ca placa video a pc ului a cedat ( pe pc ul respectiv se fac si videoclipuri ) si nu am mai putut face nimic . : (( am vorbit cu alti colegi sa ma duc sa inregistrez piesa .. te sun eu ultrasro si daca gasesc alt studio in timp util ( adica pana la meciul cu branestiul ) te sun sa mergem impreuna
piesa am conceput-o cu chitara rece si credetzi-ma ca suna foarte frumos .. daca nu o fac pana la meci vin cu colegul meu si cantam la bar dupa victorie sa vedeti ce frumoasa este