Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › 24.05.2003 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-3(2-0) › Reply To: 24.05.2003 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-3(2-0)
Problema ramane mitica
Nu va faceti prea multe iluzii ca daca se platea inainte de 15 mai am fi ramas in A ; se descoperea ca n-avem scaune de plastic , nu veneau jandarmii la vreun meci ca nu erau ei platiti sau se gasea motivul ca jucatorii Sportului nu se incheie la bocanci cu funda dubla la sireturi
Mie imi place acest Siman care a avut coloana sa nu-i plateasca lui Becali din moment ce avea act ca-i datoreaza lui Paunescu (si mai zic o data , amintiti-va ca el sustinea cu mult inainte de 16 mai ca datoria Sportului este catre AFC Steaua )
Mi-a placut si atunci cand a sustinut ca depunctarea e ilegala si mai ales cand a avut dreptate …
Din ce zice el si din cat acces am avut la regulament inclin sa cred ca nici de data asta nu vorbeste fara sa fi fost bine sfatuit , in sensul ca nici pedeapsa asta nu e tocmai prevazuta in regulament…chiar daca ai admite ca datoria n-a fost stinsa
Asa ca raman la parerea ca lucrurile nu s-au incheiat