Reply To: 24.05.2003 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-3(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 24.05.2003 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-3(2-0) Reply To: 24.05.2003 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-3(2-0)

@Ultras wrote:

Florine, sper ca nu m-ai inteles gresit! Ma refeream la cei care sunt acum in Bucuresti si pe care nu i-am vazut la nici un meci. Nu sunt absurd sa le cer celor de “afara” sa faca naveta la fiecare meci

Stai listit am inteles mesajul tau. Oricum ma simt excelent cand vin in Regie la meci, chiar daca nu suntem multi spectarori la meciurile Sportului. Important este sa vezi jucatorii ca se daruiesc pt culorile clubului asa cum au facut alti jucatori ca M. Marian, Munteanu, T. Cristea, etc. Imi aduc aminte ca prin 86 am stat la vestiare cand sportul juca cu fc olt (cu mari interventii) numai ca sa vad jucatorii Sportului.
Este drept ca ei au avut si antrenori mai buni. Cand jucau in B am fost prezent mai la toate meciurile de acasa fiind in tara. Cand au intrat in A, nu am vazut decat circ pe banca cu Andone si cateva meciuri memorabile in care jucatori s-au daruit.

Tot ce sper este ca la Sportul sa vine un Antrenor cu stiinta jocului si cu personalitate. Trebuie sa jucam strategic daca vrem sa vina bani.