Reply To: 24.05.2003 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-3(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 24.05.2003 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-3(2-0) Reply To: 24.05.2003 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-3(2-0)

#54272
Giani
Member

Subscriu. Retrogradam cu fruntea sus. Nu mai ramane sa sper decat ca la finele turului vom fi ca si promovati inapoi, acolo unde ne este locul: in Divizia A. Nu si in divizia blat, insa!

Este o lectie de onoare pe care trebuie sa ne-o insusim. In statistici vor ramane numai rezultatele, insa in inimile noatre va ramane ambitia echipei, daruirea cu care si-a jucat sansele si amaraciunea fraudelor care au concurat la aceasta pozitie deloc placuta. Ramanem cu gustul amar de a fi fost depasiti de niste misei marunti, care si-au asigurat un nemeritat loc in prima divizie prin aranjamente si prietenii. Dar ramanem in constiinta microbistilor din aceasta tara cu un mare merit: am preferat sa jucam corect si sa retrogradam, decat sa ne salvam prin blaturi si alte magarii. Sau, dupa cum spunea la un moment dat si crainicul stadoinului Ghencea, Sportul se afla in aceasta situatie si pentru ca a preferat sa isi joace sansele numai in teren.

Peste toata aceasta mizerie, nu pot sa spun decat: Cu Sportul pana la moarte!!! FORZA SPORTUL! Suntem mereu cu voi.