Reply To: 24.05.2003 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-3(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 24.05.2003 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-3(2-0) Reply To: 24.05.2003 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-3(2-0)

Giani
Member

Ce se gaseste sa scrie Gafiuc (nume predestinat) in cronica meciului. Ca la 3-2 toata lumea prezenta pe stadion suspecta un mare blat. Daca e blat ala in care iti lasi adversarii intr-un picior, inseamna ca etapa trecuta, meciurile de la timisoara si galati au fost torturi cu frisca si glazura de ciocolata. Nimic despre meci, doar moneda batuta pe acel penalty neacordat Stelei, totul despre supervedeta analfabeta care a iesit accidental golgeter, si cam atat. Dinita si Chihaia dau declaratii posturilor de televiziune (chiar la Procesul Etapei), gafiucul scrie ca nu au voie sa dea declaratii.

Si ca veni vorba, declaratia lui Dinita a sunat cam asa: intr-un an suntem inapoi. Si vorbea la persoana I, ceea ce denota ca jucatorii nu sunt chiar asa convinsi sa rezilieze contractele.

Mi-e lehamite de ziarul asta de doi lei, care nu e bun decat de scandaluri. Si ma intreb, daca Zamfir ar fi impus o tactica ofensiva timp de 90 de minute, cate goluri am fi dat? daca in 15 minute am dat 3. Sau daca nu reusea Steaua sa mai inscrie de doua ori si sa intoarca scorul, ce ar fi urlat gafiucul prin sfertul ala de pagina de ziar?