Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Ionuţ Mazilu 09.02.1982 Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

#54297

Ramane de vazut daca va fi declarat vre-un jucator de la noi liber. Este problema lor, daca vor sa fie liberi de contract, sa se gandeasca mai bine ca in cazul unui transfer ar avea sanse sa isi capete bani pe care mai ii iau de primit, asa inseamna ca ei nu mai au nici o pretentie.
Ei pana acum mai au de prmit salariile pe ultimele 2 luni, exceptand luna in curs, miercuri au primit bani pentru luna februarie. Daca Siman vroia sa ii fraiereasca scria pe harti ca este vorba de luna martie, si ei atunci ar fi avut restante numai de o luna, iar bani din februarie potrivit regulamentului nu mai aveau nici un drept sa depuna memoriu la LPF.
Din prima de ramanere in Divizia A se spune ca au primit 20% din valoarea ei. Legat de aceasta prima in contractele lor scire ca daca se calaseaza echipa de la locurile 12 in sus primesc de caciula cei care au jucat minim 25 de meciuri 15.000$, dar ei au ocupat locul 13 si au jucat baraj, in aceste conditii contractele lor nu precizeaza nici o prima pentru ramanere in Divizia A in urma unui baraj, in aceste conditii o aventuala prima ramanea la latitudinea lui Siman care putea sa le de 50$ sau 15000$. Din punctulo meu de vedere mi se pare normal sa primeasca 10.000$ pentru ca nu au ramas in Divizia A ocupand locul 12 ci jucand barajul.
In alta ordine de idei nu inteleg de ce Aurel Dumitru solicita prima de ramanere in Divizia A de 15.000$ de vreme ce el nu a jucat in la Sportul ci la cu totul alata echipa, este adevarat ca era sub contact cu Sportul dar a fost imprumutat la ASTRA, oare de ce ajung uni oameni sa revendice niste bani pe munca altora?
FORZA SPORTUL!