Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Ionuţ Mazilu 09.02.1982 Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

#54379
Giani
Member

Principala calitate a lui Mazilu este munca. Si un jucator al carui model este Marco van Basten nu poate fi decat un luptator. Si iata ce declara atacantul nostru:
“N-am fost talentat ca alţii, dar m-am străduit să scot ceva din mine”
in timp ce colegii lui de echipa l-au caracterizat cam asa:
“Aleargă în schimb ca un nebun”; sursa este arhicunoscuta:
http://www.prosport.ro/index.php?c=92&pg=1&a=75027.

Cel mai mult mi-a placut imaginea din Prosportul de duminica (din pacate nu o regasesc si pe site), intitulata foarte sugestiv: Gladiatorul. Si trebuie sa recunosc ca rareori am vazut atata incrancenare la un jucator roman; in ultimele 178 de minute (plus prelungirile de la Constanta), am vazut ceva unic pentru fotbalistul roman: o lupta surda, greu vizibila dar in acelasi timp eficienta, cu fundasii adversi. Si in ambele meciuri a fost vorba de adversari al caror principal atu a fost forta, cu atat mai mult merita subliniat spiritul de lupta al lui Ionut. Cine vrea sa il injure (si in galerie avem destui “copii-problema” care o fac) este liber (traim intr-o tara democratica, in care liberatea de exprimare etse garantata prin Constitutie), dar mai intai ar fi cazul sa mai si urmareasca jocurile de pumni si coate in care atacantul nostru este angrenat. Pentru ca, indiferent daca si unde va pleca, Ionut va fi si va ramane al nostru, al Sportului Studentesc, asa cum este si Gigel Bucur, si mi se pare nedrept ca un astfel de jucator sa fie blamat.

PS. Sper ca la urmatoarele meciuri in Regie sa nu ne mai trezim cu tot felul de paraziti care sa ne strice imaginea, asa cum s-a intamplat cu Nationalul. Cred ca niste abonamente si o politica restrictiva in ceea ce priveste accesul la peluza 1 ar fi benefice, si pentru imaginea clubului, si pentru cea a suporterilor.