Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Ionuţ Mazilu 09.02.1982 Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

ashone
Member

@Posec wrote:

@ion wrote:

@ion wrote:

Mai baiatule ! Tu ai vazut prea multe filme si ai ramas blocat ! Orice ai face nu esti decit un complexat ! Viata a evoluat si acum e chiar rusinos sa nu recunosti evidenta ca tu de fapt tii cu o echipa care nu are decit prea putin in clin cu Timisoara. Cum era pe vremuri filmele in coproductie romano- ….Noi dadeam caii!!! Asa si voi… dati terenul ,aerul, apa etc Fotbalisti nu veti avea niciodata…ca sa nu mai spun visavis de politizarea mesajului tau ca Bucurestiul este plin de “celebritatile” provinciei care de fapt dau tonul
la ceea ce tot blamati voi supercivilizatii!! Nu ca am fi perfecti, dar poate la voi s-a auzit de zicala :fiecare padure cu uscaturile ei …Voi sinteti verzi pe veci dar din pacate sinteti artificiali …La revedere si sper sa nu-mi raspunzi deoarece imi pierd timpul cu tine inutil!!!

Mesajul este pt Posec .M-am enervat si am gresit .Scuze!!!!

:D asta e tare…eu sunt frustratul si tu esti al nervos….interesant….
esti invidios? bine…asa va trebe….
si nu e asa ca acum va e ciuda ca razbim? ca cea mai puternica echipa e in provincie…DIN NOU….si DIN NOU la Timisoara…….Dupa Ripensia si Chinezul urmeaza Poli… 8) revolutia in fotbalu lu Mitica (Bucurestiul) o facem DIN NOU noi

a venit timpul sa se intoarca nedreptatile care le-am suferit din cauza capitalei VOASTRE….ca pe noi nu ne reprezinta…si partea faina e ca tot prin voi renastem din cenusa ca pasarea Phoenix…
mori in continuare de ciuda…..
si ce imi place e ca sunteti foarte multi frustrati..asta sincer imi place… 😈

daaaa!!!!!!!! toti murim de invidie ca psd a trimis dobos la timisoara,ca autobuzu a trimis echipa,ca spala banii puscariasii de iancu prin poli,avem si pe ce sa fim invidiosi…pe echipa de mercenari…care acum 5 ani era pe tarlale prin divizia C …tare mi-e ca pe cenusa aia a facut cineva pipi si a stins focul….mai vorbim noi pe la sfirsitul campionatului…revolutia oricum au facut-o serviciile secrete nu oamenii pe strazi-aia a fost consecinta-asa ca las-o mai moale,ora exacta se da de la Bucuresti,cind s-o da de la tara mai vorbim…