Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Ionuţ Mazilu 09.02.1982 Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

ashone
Member

@Ultras wrote:

Cociş şi Mazilu nu vin
Dana Surulescu (Timişoara)

Chiar dacă a afirmat în Cipru că nu a renunţat la transferurile lui Răzvan Cociş şi Ionuţ Mazilu, preşedintele Marian Iancu s-a arătat ieri sceptic în privinţa aducerii lor pentru retur. “Nu cred că îi vom avea din retur la Timişoara. Nu depinde doar de punctul nostru de vedere, depinde şi de proprietari. O să vedem, dar dacă joci doar un tur bine, nu înseamnă neapărat că ai atît de mare valoare încît să se ceară asemenea sume”, a declarat Iancu. Pentru transferul lui Mazilu, patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a solicitat 3 milioane de dolari, iar pentru Cociş, Şerif Tiraspol a refuzat o ofertă de 2,5 milioane de dolari.

IN EVENIMENTU DE PE 21 IANCU ERA IN TRIMIS IN JUDECATA CU TENDER SI IACUBOV CA AU TEPUIT PA OMU ALA DE A LUAT RAFO( asta am inteles eu din ziar,eu nu prea stiu a citi poate imi traduce POSEC- timisoareana nu vorbesc-cum poti face transferuri din pirnaie? intreb eu…vulpea cind nu ajunge la struguri zice ca e acri..POSEC DACA MAI INTRI PE FORUMU ASTA ESTI INFERIOR….NET INFERIOR….VEZI CIND SINT ZILE DE VIZITA LA RAHOVA DUCETI-VA CU PACHET LA IANCU…POZA CU MAZILU VA TRIMITEM NOI 😆 😆 😆 😆