Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Ionuţ Mazilu 09.02.1982 Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

#54595
ultrasro
Member

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=172249

Locuieste cu parintii

Ionut Mazilu, atacantul pentru care Rapid a platit 1,5 milioane de euro, el fiind golgheterul editiei trecute de campionat, vrea ca in aceasta vara sa se mute din casa parinteasca.

Sportul Studentesc este echipa pentru care Ionut Mazilu a jucat 7 sezoane, din 1999 si pana in vara lui 2006. A ajutat-o sa promoveze in 2004, cand a inscris nu mai putin de 20 de goluri, iar apoi transferul sau la Rapid a umplut buzunarele patronului echipei, Vasile Siman, cu 1,5 milioane de euro.

In iunie 2005 Mazilu a debutat la nationala, pentru care pana in acest moment a adunat 7 selectii si a dat un gol. Cu toate acestea, Mazilu, al carui salariu anual e de peste 100.000 de euro, nu a strans banii pentru a-si cumpara casa pe care o viseaza, astfel ca acum el si iubita sa, Luminita, locuiesc in aceeasi casa cu parintii fotbalistului.

“Ne dorim achizitionarea unei locuinte proprii, pentru ca mai tarziu sa ne putem deschide o afacere. Nu am stabilit inca data nuntii noastre, pentru ca avem lucruri importante de facut. Eu sa-mi termin studiile, iar el sa joace fotbal”, crede Luminita Calinescu, iubita fotbalistului.

“Ionut vrea trei copii, iar eu doi”

Luminita acorda importanta maxima relatiei sale cu Ionut Mazilu, atacantul Rapidului. “El e cel mai important si mai minunat lucru din viata mea”, spune ea. Ca in orice cuplu, si cei doi au probleme. Fotbalistul vrea trei copii, in timp ce prietena lui vrea numai doi. In putinul timp liber de care dispune, in special in lunile de vara, Mazilu adora sa mearga la pescuit. “Cand e cald afara, mergem sa pescuim, pentru Ionut aceasta ocupatie fiind o relaxare totala. Mai iesim cu prietenii la film, la teatru sau la biliard”, spune Luminita. Aceasta este acum rapidista insa nu a uitat echipa Sportul Studentesc, unde iubitul ei s-a lansat si a castigat titlul de golgheter, ea sperand ca gruparea din Regie sa revina in prima liga.

“Imi place de Ionut ca este vorbaret, glumet si nu are fite deloc”, spune Luminita, care este studenta in anul IV la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA