Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Ionuţ Mazilu 09.02.1982 Reply To: Ionuţ Mazilu 09.02.1982

#54608
07Ex
Keymaster

Mazilu: „Copos m-a uitat!”

Ionuţ Mazilu a revenit ieri în Ucraina pentru a-şi rezolva situaţia contractuală cu Dnepr.

Cel mai probabil, fostul vârf al Sportului va ajunge la Braşov sub formă de împrumut, asta pentru că nimeni de la Rapid nu l-a mai căutat pentru un transfer. În urmă cu câteva luni, George Copos anunţa că Ionuţ Mazilu va fi primul transfer al „feroviarilor” în intersezon. „L-am sunat pe Mazilu. Am avut cu el o relaţie apropiată şi, sincer să fiu, regret enorm că l-am vândut la Dnepr. Sper să reuşesc să-l readuc în iarnă la Rapid”, spunea Copos pentru ProSport.

În două zile află unde va pleca

Numai că planurile patronului de la ANA s-au schimbat, iar vârful lui Dnepr recunoaşte franc că nu a mai fost contactat de nimeni de la Rapid. „Copos a uitat numărul meu de telefon. Nu m-a mai sunat. A discutat cu mine în urmă cu câteva luni, dar apoi nu am mai vorbit”, spune Mazilu.

Fostul vârf al Rapidului dezvăluie că în maximum două zile va afla dacă va ajunge la Braşov, formaţie la care ar urma să joace sub formă de împrumut: „Voi discuta azi cu oficialii clubului. Sper să fiu împrumutat. În maximum două zile voi şti clar dacă voi rămâne la Dnepr sau dacă mă voi întoarce în România”. (Constantin Radu)