Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Sondaj › Reply To: Sondaj
Desi sunt mai multi factori care au condus la aceasta retrogradare, inclusiv masura abuziva a lui mitica, sunt de parere ca totusi principalul vinovat este Andone. Nu a gandit nici un meci, in trei jumatati de campionat nu cred ca avut vreo strategie. Pur si simplu a experimentat si s-a bazat pe instinct. Si, mai ales, a dezertat intr-un moment critic. Chiar daca oferta finaciara a javrelor si sentimentul lui de caine au foat foarte puternice, ar fi fost decent din partea lui sa-si duca misiunea pana in ultima etapa. Si dupa aceea sa plece.
As fi absurd sa-i reprosez ceva lui Cezarica. este clar ca a preluat o sarcina mult prea grea pentru el, dar tocmai cu el la carma echipa asta a facut nispe spectacole de senzatie. Chiar daca a pierdut. Cu un pic de scoala si de experienta, Cezarica ar iesi un mare antrenor. A stiut pozitia echipei si a riscat. A pierdut, dar cu demnitate, si mai ales a stiut sa respecte spiritul jocului de fotbal. Pentru asta trec peste rezultatele majoritar negative si imi scot palaria in fata lui. Are stofa.
Dupa Andone, pe locul doi as trece jucatorii. Va intrebati de ce, poate. Pentru ca de multe ori au lasat impresia ca nu vor, acum au pretentii la bani, dar uita ca multi dintre ei au reusit marea performanta de a se face de ras, stricand tot jocul echipei. Au fost numeroase meciuri in care echipa a jucat bine, dar s-au trezit unul-trei jucatori care sa o faca lata si sa pierdem meciuri pe care le-am fi putut castiga. Nu intru in detalii, mi-ar lua prea mult.
Cu arbitrii am pierdut cel putin trei (ca sa nu spun cinci) puncte in ultimele etape. Dar, daca vrei, poti sa invingi si arbitrajul, cum a fost cu blatiatorii de la galati in Regie.
Si, in fine, Liga are partea ei de vina, dar in sensul asta sper sa se pronunte Justitia. Si sa dicteze daune de cel putin 10-15 milioane de Euro, ca sa-i sature de abuzuri.