Reply To: Hattrick – Meciuri amicale

Home Forums Miscelaneous Internet / Computer Games Hattrick – Meciuri amicale Reply To: Hattrick – Meciuri amicale

#54658

Politeknika – CS UNIVERSITAR
CS UNIVERSITAR ocupa locul 6 in calasamentul grupei sale si in cazul unei victorii in fata echipei clasate pe ultimul loc va acumula 15 puncte, care ii vor fi insuficiente sau suficiente pentru accederea in Cupa Romaniei in viitorul sezon.

USS – FC Melc Libidinos
USS ocupa locul 5 cu 16 puncte in VI 269, la 4 puncte de locul 4 si 2 puncte de locul 6, va juca cu contracandidata pentru ultimul loc de trimitere in Cupa Romaniei (CR) in viitorul sezon, cel care va pierde meciul de sambata va ramane in asteptare ca sa vada daca se va afla in prima treime a echipelor clasate pe locul 6 pentru a avea acces in CR.
Bafta multa USS si iti recomand un MOS (Mach of the Season)

Bitza Shaft – SPORTUL STUDENTESC 1916
SPORTUL STUDENTESC 1916 ocupa locul 2 cu 26 de puncte in VI 128. Echipa condusa de menagerul ultras_sportul va avea parte sambata de un meci dificil cu ocupanta locului 3 care se afla la 2 puncte in spatele sau. Acest meci nu face alceva decat sa decida valoarea bonusului pentru locul care va fi ocupat la finalul sezonului, problema se pune intre un bonus de 600.000 lei sau 450.000. In alta ordine de idei ambele echipe sunt direct calificate in CR.

F.C.Marina Constanta – PETRAREANU
PETRAREANU ocupa locul 4 in VI 104 si va avea un meci usor cu ocupanta penultimului loc, rezultatul de sambata nu va putea sa ii afecteze in vre-un fel pozitia in clasament. In aceste conditii Petrareanu va incasa suma de 230.000 de lei ca bonus si va participa in CR.

FC UTA Arad – Ciup Team II
FC UTA ARAD ocupa locul 2 cu 23 de puncte in VI.428 si va avea un meci mai usor cu ocupanta penultimului loc. Cu toate acestea va avea nevoie de victorie sambata in conditiile in care ocupanta locului 3 se afla la un singur punct, ca si la Sportul Studentesc 1916 problema se pune care va fi valoarea bonusului la finalul sezonului.

STIINTA BUCURESTI – ICBERG
STIINTA Bucuresti ocupa locul 6 cu 17 puncte in VI 266 se afla la un punct respectiv doua fata de locurile 5 si 6. Va avea un meci usor cu ocupanta ultimului loc, dar acesta echipa in ultima perioada a devenit una a surprizelor. Stiinta are sanse mari de ocupare a locului 5 sau 4 in conditiile in care cele doua echipe au doua meciuri dificile cu liderul seriei si cu echipa clasata pe locul 2, manageri respectivi au deja un lot de invidiat pentru seria a VI-a. In aceste conditii Stiinta Bucuresti are sanse care se apropie de 100% pentru a juca in sezonul urmator in CR.