Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

#54856
Giani
Member

Referitor la datoriile catre statul asta de rahat… Cluburilor bucurestene, prezentate ca mari infractori de catre toata presa asta de mare (imens, enorm, urias, titanic, universal) frantuzesc “merde”, sau mare kk pe limba limba noastra mioritica, li se imputa o evaziune fiscala comisa de angajati, adica de jucatori, care nu au declarat, ca oricare cetatean onest al tarii asteia de doi lei si la fel de multi bani (daca mai tineti minte din vremea lu’ ceashka, banul e sutimea de leu), veniturile globale obtinute in cursrul unui an fiscal.

Adica, daca ii platea clubul cu salariul minim pe excrocherie (pardon, economie), si aveau prime de 500 de para’ pe meci, saracutii “uitau” sa declare aceste prime, impozitabile, la autoritatea financiara teritoriala. Adica, pentru evaziunea fiscala deliberata a jucatorilor, sunt penalizate cluburile. Nu mai comentez faptul ca in tzara asta de mare “merde” sponsorizarea nu este facilitata in nici un fel. Si, ca sa trec peste faza cu fotbalul, ca reprezentant al unei unviersitati, reusisem sa obtin o finantare de 60 de mii de euro de la o firma, pentru achizitionarea unui echipament absolut vital, dar legislatia fiscala a impiedicat potentialul finantator sa ma ajute. Si pentru asta, in loc sa-mi termin doctoratul in trei luni, il voi termina poate in trei sau patru ani. Credeti ca finantarea unei echipe de fotbal functioneaza altfel????? Am dubii. Dar presa rromana, aservita pana la mai mult decat obedienta Partidului Unic, scrie numai ce este pe placul clapaugelor bembonicii de cornu’.

Si in conditiile astea, cum sa nu faci tot posibilul sa eludezi un sistem plin de “merde” pana peste nivelul chelilei dese a lu’ tov. gushsa, patron spiritual a lui pesede temeshvar, retrogradata din start dar salvata pe criterii poolitice?? De ce nu s-a dat publicitatii situatia financiara de la PSD Bacau sau Poli PSD Timisoara? Or fi fost aia curati dpdv fiscal… sictir! Sa-i creada mutu’ (nu jucatorul Nationalei, asta are alta jale… divort, partaj etc. din parea unei gioarse blonde).