Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 › Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004
@George Apostol wrote:
Nu stiu daca acela a fost in mod deoebit raspunsul cuiva de la club, probabil a unei persoane care desconsidera ceea ce vor sa faca suporterii si parerile lor.
In ceea ce priveste scrisoare sunt intr-u totul deacord cu ea si poate o sa doriti sa ne intalnim candva sa o finalizam si sa o trimitem persoanei careia ii este adresata scrisoarea. Repet continutul de idei este bun, dar cred ca daca ne-am intalni cu toti ar iesi ceva mai bun din aceasta scrisoare, nu de alceva dar nu avem cum sa semnam toti prin intermediul netului.
Geroge, desi ne cunoastem de un sfert de veac aproape, m-ai dezamagit. Cum mama ma-sii sa fie cineva de la club, cand singurul care stie ca SS are o galerie e Dl. Cune. Restul sunt echidistanti cu ideea de suporter si cred ca notinuea asta se potriveste numai cu strigatura de amor, neaos romaneasca, cu care suporterii lui FC Porto il salutau pe portarul Benficai si suporterii lui ACe Milan (Nr. 04, aurolacii stiu de ce) il salutau pe portarul lui Juve. Mai pe romaneste, e vorba de celebra invitatie la examene orale pe care si-o faca asa-zisele mari galerii bucurestene, in mod rreciporc avanatajos (greseli de tipar intentionate).