Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Giani
Member

@97SiR wrote:

Eu totusi nu cred ca cei de la club chiar nu stiu de existenta acestui site. In fond daca intri pe Google si dai un search “Sportul Studentesc” prima chestie este un link catre site-ul asta. Dar cine stie, poate ca cei de la club nu au acces la internet (!!!) sau daca au nu i-a interesat niciodata sa faca un search si sa caute ceva legat de echipa Sportul. 😉

Uiti o conditie esentiala: ca la club sa existe conexiune pe net si sa existe si cineva care sa stie sa caute pe Google :-)). Ca veni vorba, in urma cu cinci ani, am gasit site-ul de pe xoom dand tot o cautare de genul asta, pe Altavista, dupa acel de pomina 1-1 cu aurolacii, acasa, dupa ce nu mai vazusem un punct de vreo zece etape. Jalea lor cea mare este ca tot http://www.sportulstudentesc.com este dat in presa ca pagina oficiala a clubului, desi e o pagina facuta de un suporter si ramane exclusiv a suporterilor, fiecare dintre noi avand o contributie mai mare sau mai mica. Ca site-ul oficial al clubului ramane in continuare o mareata fata morgana; a propos, mai traieste acea pagina???

Dar hai sa-i iert de toate pacatele pe cei ce ne mananca ficatii (vorba nulitatii de antrenor dezertor in groapa cu javre) si sa speram ca totul va fi bine, doar se zice ca doamna asta, numita speranta, moare ultima.