Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Anonymous
Member

Vremea excelenta, marea la FEL!
Ieri am fost in Atena care arata ca la bombardament! Jumatate de oras este in reconstructie, strazi, metrou, autostrazi, cladiri si alte chestii. Aglomeratie ca la balamuc, sus pe Acropole simteai ca ti se scurge carnea de zapuseala ce era. Aspecte frumoase in capitala destule dar si multe mai aiurea ca la Bucuresti. Oricum este cel poluat oras din Europa. Au notiuni despre curatenie chiar mai volatile decat ale noastre in multe locuri, vezi modul in care stau carnea, pestele si ouale pe tarabe in piete de nu-mi venea sa cred.
Semana mult cu hala Obor sau Matache din Bucurestiul nostru iubit.

Oricum toata tarta are autostrazile in reconstructie si extindere, se lucreaza in draci, vine olimpiada si vor sa fie bine pregatiti. Am uitatat de stadioane si sali de sport, se lucreaza si la astea in disperare.

Eu vineri vin in tara curios sa vad ce face Dan Petrescu la echipa!
Forzza SPORTUL!

ATENTIE: cand am plecat din Bucuresti mi-a spus cineva sa iau apa minerala cu mine ca in Grecia este scumpa, l-am ascultat partial iar aici am descoperit ca un bax de apa minerala de 6 sticle este sub 1.5 euro. Adica cat un porumb copt sau un giros pita (similara kebabului turcesc de la noi).

Distractie si voua!

Ovidiu