Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

#54874
Giani
Member

.. au putut ramane in Divzia blAt! Se vede clar ca retrogradarea noastra a fost doar un meschin joc de interese.

Iasovul lui Cacatus s-a facut de lacat in cimitir, unde Dini a facut ce-a vrut cu toata apararea aia super-valabila si numai prostia egocentrica a plavanului de Oprita l-a privat pe fostul nostru varf de un hattrick (nu jocul de pe net) meritat in minutul 30.

Dinamo a luat-o penibil la Pitesti, acolo unde in urma cu 9 luni Mazilu isi facea de cap, si a demonstrat ca Andone are mai putina valoare ca antrenor decat Ionut Popa, care, cum a dat de o echipa mai inchegata (Bihorul), a transformat Rapidul de Bruxelles in “Trenul cursa de persoana Apahida – Cluj-Napoca”.

In schimb, echipele pesedului s-au umplut de penibil, berarii din Bragadiu reusind cu milostivenia binevoitoare a unui arbitru jalnic un si mai jalnic meci nul, din toate punctele de vedere, in care puteai avea si orbul gainilor ca tot vedeai cum gazdele, nou-promovatii din Alba, meritau un pinalti mai clar decat se acorda la Bistrita sau sub Chetrishika. Iar de Bacau… marele mancau (S.Ke.) a demonstrat ca fara banii lui de culoarea cenusii sau poate chiar mai inchisa, nu se mai poate intampla nimic. Acum isi vede puradelu’ pe post de Schumacher, da’ nu al de la Rapid, ci al de la Ferrarri; nu il mai doare de o echipa de fotblat al carei loc tot el l-a cumparat cu ceva vreme in urma.

Cat despre aventura Farului la poala dealului Uranus… nu mai este nimic de spus. Cred ca puteau juca si intr-un picior, iar portarul putea fi constrans sa joace numai cu piciorul, ca Nationalul tot cu 2-0 batea. Cat despre Farma (fost) al nostru… nu a mai ramas decat numele. Parca incep sa il cred pe Copos ca nu a vrut sa dea 150 k$ pe el asta iarna. chiar ma intreb cat i-a dat Siman lui Lica pentru a lua asa jucator…