Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

#54884
multi
Member

Ma inscriu ca un al doilea gica contra !
Si asta si pentru ca nu pot fi de acord cu opinia aproape general aplicabila la diversele domenii ala vietii romanesti care ar suna , in cazul lui Siman : “fraieru’ ala care n-a putut sa aranjeze si el ceva daca tot nu voia sa cada din A !”…
Cam asa sint judecati in Romania toti cei care nu urla cu lupii si incearca sa paseasca pe cai ceva mai oneste decit restul.
Sigur ca-i fug jucatorii , e greu sa astepti sa ramina sa mai bata o data baltile diviziei B si pe bani putini , pe deasupra ! Sa nu uitam contributia lor la a ajunge din nou in baltile diviziei B !
Cit despre faptul ca Siman vrea sa faca bani din Sportul….sa dea Dumnezeu sa-i faca , asta nu se poate decit daca echipa are rezultate si poti vinde marfa in care ai bagat banii ! Ca poate nu se pricepe sa faca bani din fotbal… o fi si asta… dar intreb nu mai stiu a cita oara : avea cine sa bage bani cu mai mult folos ?! Cred , totusi, ca sintem in situatia de a defila cu ce avem.